Het vliegtuig naar Bogota. (door Jakob)

We namen de taxi van ons hotel naar de luchthaven.  In de luchthaven hebben we ingecheckt en aten we een hamburger.  Er zat nog een familie Belgen te supporteren voor de tv, voor de Belgen tegen Argentinië. Uiteindelijk ging Argentinië met de overwinning lopen. Toen gingen we in het vliegtuig en zagen we dat het vijf keer zo chique was als onze vlucht naar Buenos Aires een jaar geleden. Er zaten teeveetjes in de achterkant van de stoel met films, spelletjes en muziek. Wij hadden het gevoel dat het een snelle vlucht was, maar het was toch meer dan een uurtje.  Het uitzicht over de Caraïben was prachtig. Wanneer we in Bogota aan kwamen was het aan het regenen. We namen een taxi naar ons hotelletje. We sliepen met negen in een slaapzaal.

Jakob

10 reacties

 1. leuk verslagje, Jakob 🙂

 2. M & Fr. Rutgeerts · · Beantwoorden

  Goed gedaan Jakob.Het zicht van de Caraïben vanuit het vliegtuig zal je wel niet snel vergeten.Weer een stapje dichter bij de Flits.Ook jij zult papa kunnen helpen met een
  Reisverslag te maken als jullie thuis zijn.Veel liefs Opa en Oma

 3. nick rutgeerts · · Beantwoorden

  Jakob,

  Geweldig verhaal ! Vooral de Caraïben spreken bij mij tot de verbeelding met Jack Sparrow als piraat… Ondertussen is het ook al even geleden dat we jullie gezien hebben, dus wij zijn vrij curieus naar jullie lange haren ! En helaas hebben onze Belgen de duimen moeten leggen in het voetbal… De Hollanders daarentegen gaan verder, helaas… Het voetbal leefde ongeloofelijk hier thuis. Iedereen volgde onze Rode Duivels ! Iedereen was Belg / Duivel ! Volgende keer beter met ons sterk team !

  Tot snel !

  Nick

 4. Keigoed geschreven Jakob, ik ben zeer benieuwd naar je verhaal. Wat een voorrecht om zoveel avonturen te mogen beleven. Onthoud ze goed want ik wil ze allemaal horen terwijl we samen lasagne maken of empanadas (maar die ben je misschien beu gegeten…). En ja die Argentijnen hebben slecht gevoetbald. L’union fait la force. Tot dinsdag. Joris

 5. Simon helssen · · Beantwoorden

  hey allemaal
  hier simon h het is spijtig dat we er uit liggen maar nu is het wel veel rustiger want ik zweer het was erg druk en als we scoorde of als de andere scoorde dan leek het soms dat er mensen op de pijn bank lagen of geratbraakt werden p.s. in welk vliegtuig hebben jullie in de heen ries gevlogen dat een vliegtuig met tv een chique vliegtiug was p.s. voor het geval dat jullie het nog niet wetten ik had een B atest en ga volgent jaar biotechnise doen daar na natuur en milieu en daar na bosbouw dit ga ik doen in horteco vilvoorden en het kindje van winke en ferre is gebooren ze heet mara (betekenis niet op zoeken) en ze is heel schattig. hoe gaat het met jullie tot dinsdag.

 6. Hoi Jakob

  Leuk om ook eens een stukje van jou te lezen.
  Nu is het einde van de reis echt inzicht, ik weet dat jij er hard naar uitkijkt om alle mensen terug te zien die je een heel jaar hebt moeten missen. Reken maar dat er hier al een hele hoop zitten te popelen om naar de luchthaven te vertrekken om jou te kunnen begroeten. Konijnen zijn opnieuw super gezond en hebben van ongeduld het laatste stukje tuin dat nog min of meer egaal was om gegraven. En ja, ze lusten ook lavendel en nee, in brandnetels hebben ze geen trek.
  Ondanks dat wat leven in de tuin wel fijn is en hun bokkensprongen ’s morgens vroeg vaak erg grappig zijn maken we er geen probleem van om ze terug af te geven. Ik ben er zeker van dat er in LIer ook lekkere plantjes in de tuin staan (Lieve?).

  Een dikke knuffel

  Tante Greet

 7. Raf Rutgeerts · · Beantwoorden

  Hey Jakob, een berichtje vanuit Engeland! Ik zit met Leah in een eeuwenoude herberg dit weekend. Leah heeft hard en vooral veel gewerkt dus ze is moe en we hebben morgen een dagje rust ingepland op het Engelse platteland! Ik kijk er naar uit om samen met jou binnenkort nog eens ergens in de velden in Engeland (of in Belgie) te avonturieren! Geweldige post op de blog man! “Van Buenos Aires naar Bogota”, dat kan de titel van je boek zijn!
  Belgie heeft inderdaad het onderspit moeten delven, maar wat een geweldige ploeg!!
  Ik wens jullie een behouden terugreis en veel leuke disneyfilms op de schermpjes tijdens de terugvlucht!
  Raf en Leah

 8. Lieve de clercq · · Beantwoorden

  hallo Jakob,
  Fantastisch man , je eigen blog schrijven. Supergoed gedaan!
  De reis is bijna afgelopen en iedereen is héél blij je terug te zien en waanzinnig benieuwd naar de spannende verhalen..
  Lissa zit ook al vol spanning te wachten op je thuiskomst en neen ze is niet te dik geworden!
  Nog een laatste computerzoen en dinsdag een echte!!!!
  Ima

 9. Jullie hebben volgens mij een goede leerkracht voor taal gehad dit jaar! 🙂

 10. B. Van Beirs · · Beantwoorden

  Hallo,

  Nu is plots iedereen wakker geschoten om jullie te feliciteren met de geschreven reisverhalen, vooral door de jongens geschreven.
  Proficiat en alvast hartelijk welkom in LIER.
  Tot gauw,

  Andrzej en Bernadette.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s