De Jongens

Jongens,

Deze blog is gemaakt voor oma’s, opa’s, familie, vrienden en ook voor jullie, later als herinnering aan deze fantastische reis.  Maar, ook voor mezelf als aandenken aan mijn bijzondere jongens.  Het was een heel avontuur waarin we samen prettige momenten hebben beleefd en soms moeilijke. Dat samen beleven en ervaren is wat mij het meest gelukkig heeft gemaakt.  Eerlijk is eerlijk, het was soms vermoeiend om 24/7 samen te zijn maar wat heerlijk waren onze gesprekken tijdens de wandelingen en ‘s avonds in de tent.  Hoe hard hebben we niet gelachen aan tafel en in de auto met jullie eindeloze fantasie.  Hoe verwonderd ben ik soms geweest met jullie haarscherpe analyses over de wereld, het milieu, de maatschappij en de mensen.  Om te zien hoe jullie op elke plek er het beste van maakten, hoe jullie je konden aanpassen aan elke situatie.  Duizenden woorden kan ik hier schrijven over jullie.  Wat ik eigenlijk wil zeggen, ik heb ervan genoten en hoop dat we nog eens samen zo’n avontuur kunnen beleven.  Ik ben trots op jullie en hou zo geweldig veel van mijn drie musketiers. En ook van papa natuurlijk.

Mama

 

 

 

4 reacties

 1. En toen was het stil
  (voor eventjes)
  G

 2. mooi mooi mooi

 3. B. Van Beirs · · Beantwoorden

  en in “stilte” zijn jullie dan thuisgekomen, waarschijnlijk dood moe en voldaan van dit grote avontuur….; proficiat aan een ieder van jullie afzonderlijk en zeker aan de mama die een zusje of broertje voor de kroost meebrengt…… geniet nu allen van dit verheugend nieuws.
  dus ” WELKOM” terug in onze omgeving;

  Bernadette en Andrzej.

 4. Hallo daar!
  (Wat een mooie tekst trouwens, Lieve)
  Ik heb hier op vakantie even de tijd genomen om jullie reisverhalen en foto’s verder te bekijken. Het was veel te lang geleden… Wat een fantastische verhalen en mooie foto’s!
  Jullie zijn ondertussen zwanger, terug thuis en bevallen 😃
  Ik hoorde dat de familie is uitgebreid met een 4de kanjer 👍 dikke proficiat, Lieve en Johan!!
  En ook: succes!! 💃
  Vele groetjes aan jullie jongens en een fantastisch 2015!!

  Liefs,
  Leen, Joris, Roos en Staf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s