Casa Simon

imageWe zijn er.  De reis is perfect verlopen.  Op een uurtje en half vertraging na in Rome, is alles volgens plan verlopen.  Onze ‘fake’ retour tickets hebben ons in Rome door de douane geholpen. En op aanraden van onze shipping agent hebben we aan de douane in Buenos Aires gevraagd om in onze paspoorten melding te maken van de container met de auto’s.  De jkes en de gkes hebben het schitterend gedaan.  We zijn in totaal 26 uur onderweg geweest en dat is niet niks.

Casa Simon is een zeer gezellige plek met een fijne gastheer en gastvrouw.  Deze oude papierfabriek ligt midden in San Telmo, de oudste buurt van Buenos Aires.  Vandaag was het een antiekmarkt -20 huizenblokken lang- vol met muziek en artiesten. Genoeg art deco antiek, de moeite om de container te vullen en retour Antwerpen te sturen.  Het is hier wel koud.  Een van de koudste dagen van het jaar.  5 graden vanochtend.  Maar tegen negen uur waren de straten wel zonovergoten.

Nog een dikke merci aan Joris & Greet voor het lekkere ontbijt en de ‘zuidkaper schoudertassen’ en aan alle uitwuivers in Zaventem.

10 reacties

 1. De Olifantjes · · Beantwoorden

  Blij & tevreden dat jullie goed zijn aangekomen… Jaloers ook ( niet op de zon die hebben we hier ook in overvloed momenteel ) maar wel op die antiekmarkt, je mag voor één keer je Visa-kaart boven halen :-)… en dan nog de sfeer daar… muziek, muzikanten, lieve mensen,… geniet ervan! Dikke knuffel van alle Olifantjes x

 2. Blij je te zien(gek hé maar toch is dat zo) en het huis waar jullie wonen ziet er heel gezellig uit.Wat een geluk dat jullie auto vol zit dan moet de aankoop van kasten en stoelen beperkt blijven.Ik mis onze Josse aan tafel?Hoe gaat het met de auto heb je al gaan kijken?
  Veel liefs en een dikke knuffel aan iedereenxxxxxxxxx

 3. Saai, saai…wanneer wordt er nu gewincht tot de modder rond Tinne haar oren vliegt? 😉

 4. Tof tof tof!
  Laat die schoudertassen eens zien…

 5. Greet van de Water · · Beantwoorden

  Hoi hoi Zuidkapers,
  Heel veel succes in jullie grote avontuur!
  Geniet ervan!!
  Ik heb me alvast aangemeld om jullie avonturen een beetje te kunnen volgen… 🙂
  Greet

 6. Lieve De Clercq · · Beantwoorden

  proficiat voor de jkes en de gkes en de mama’s en papa’s
  het zijn blijkbaar geboren wereldreizigers!
  Het is precies wel een gezellige casita, met een hond . Die laat onmiddellijk de poes en konijnen eventjes vergeten. geniet ervan!! ima

 7. Goed gevlogen en goed geland ! En nu : zwerven maar met die Landrovers, maar vooral ook genieten van een jaartje om nooit te vergeten.

 8. nonkel Peter · · Beantwoorden

  Dikke proficiat voor de papa des huizes !!
  Maak er maar een leuk feestje van.
  Tot binnenkort.
  Peter

 9. Valerie en Guy · · Beantwoorden

  Super fijn te lezen dat er ook aan de overzijde dezelfde zekerheden des levens zijn. Terwijl jullie daar aan de andere kant zitten, hebben we bijna alle kinderen geparkeerd en zijn we aan onze vakantie in eigen land en omstreken begonnen. Na een vlucht met de rooftop-Tiger (timecircus) door Utopia naar zonnig terras in het bois de la cambre, Brussel.
  Alvast de groeten aan Gladjanus, de fixer en alle zuidkapers. Guy & valerie

 10. spijtig dat ik niet mee kon komen uitwuiven in zaventem , maar veel plezier en dikke kussen aan de kindjes hé ! 🙂
  xxx Hanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s