De gierenburcht.

We hebben vanochtend besloten hier nog één dagje te blijven.  Het was weeral een heerlijke dag.  De eigenaar van de boerderij nodigde ons uit voor een wandeling.  Tinne, Guy en Lieve zijn ’s ochtends drie uur op pad geweest terwijl Johan met de kids pimpampet en kwartet speelde, koeken en peren at, en dolle zwempartijtjes hield.   De wandelaars waren zo overdonderd dat Guy, Johan en Lieve na de middag met de kinderen terug zijn gegaan.  De wandeling nam ons mee langs stekelige palmen -echt alles heeft hier stekels-, prachtig woud en droog zanderig palmbos.  Halverwege de wandeling was er een klim naar een rotspartij die een ware burcht was.  De wachters op de torens waren schitterende gieren.  Op de rotspartij gingen we stil zitten kijken. Tientallen gieren vlogen vlak voor ons voorbij of streken een paar meter naast ons neer.   De kinderen hebben de hele wandeling weeral super flink mee gestapt en geklommen en daarna hebben we ons heerlijk afgekoeld in het zwembad.  Lena en Jerom zwemmen ondertussen het hele zwembad over.  Tijdens de wandeling ving Lieve nog een glimp op van een slingerende aap.

Morgen vertrekken we echt naar de Chaco!

een reactie

 1. Liesbeth en Tom · · Beantwoorden

  Dag Tinne, Guy, Lieve, Johan, Marie, Lena, Jakob, Jerom, Josse,

  We proberen om jullie blog te volgen (zeker de foto’s), maar we hadden wel nog geen reactie geplaatst. Nochtans had ik efkes geleden al willen schrijven dat het in de Ogezlaan weer speelstraat was geweest 🙂
  Maar nu denken we toch speciaal aan jullie hoor. Tot nu toe was het een gewoon vakantiereisje dat jullie maakten (?) maar nu start hier het schooljaar en dat moet voor jullie daar toch ook wel een bijzonder moment zijn denken we. Niet moeten gaan …
  Hier staan in de gang dus de boekentassen en genaamtekende turnzakken klaar en worden morgenochtend de brooddozen gevuld, tja, niets aan te doen.
  Genieten jullie er maar van !

  Groetjes van
  Liesbeth, Tom, Merten, Quinten, Didrik Van de Vel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s