Lily Rodrigues (Jkes)

Ons volgende doel is Lily Rodriques. Een Ecuadoriaanse vriendin van Lieve haar moeder. We moesten ons er een beetje voor haasten want Lily gaat op reis naar België.  Na een lange rit op de Panamericana komen we eindelijk in Cumbaya aan. Lily wacht ons op bij een tankstation en rijdt ons voor naar haar dochter Tatiana waar we kunnen logeren. We worden gezellig ontvangen met soep en brood. Haar zoontje Azuli toont onze drie zonen zijn speelgoedkamer en ze zijn al snel dikke vrienden.  De volgende dag genieten we van een zeer lekkere lunch bij Lily thuis. Onze kinderen vinden Lily’s huis een beetje op dat van Ima lijken en voelen ook hier weer zich snel thuis. Na de lunch gaat Lieve met Lily naar een welverdiende kappersbeurt en dompelen de kinderen zich onder in Star Wars I. We ontmoeten nog kort Lily’s zoon José en spreken de dag nadien met Lily af om in de warmwaterbronnen van Papallacta te gaan zwemmen. De hele familie besluit de volgende ochtend om ons te vergezellen en we genieten lang van stomende baden en zwembaden omringt door machtige bergen.  ’s Avonds slapen we bij het nabijgelegen nationaal park “Reserva Ecoloica Cayambe Coca” waar we bij de parkwachters voor de deur samen met een Zwitserse overlander met zijn Defender overnachten.  ’s Ochtends worden we bij het ontbijt verrast door een nieuwsgierige vos die wel heel erg dichtbij durft te komen. We maken een mooie wandeling in het park en zien mooie verse pootafdrukken van een poema.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s