Modder (jkes)

We vertrekken direct uit Turbo en rijden een tweetal uur verder naar Arboletes en de Vulcan de Lodo.  Dit dorpje heeft de grootste moddervulkaan van Colombia en het vooruitzicht om straks in de krater van een vulkaan in de modder te spelen maakt de stemming opgewekt.  Het is een bizarre beleving en ik moet even aan het de Blue Lagune in IJsland denken.

De modder is warm maar toch nog koeler dan de vochtige hete lucht maar je kan er bijna niet in bewegen en geeft een beetje benauwend gevoel. De kinderen drijven en plonsen tot ze echt helemaal moddermannetjes zijn.  Na het modderbad gaan we ons een in de oceaan afspoelen. We hebben een fijne kampeerplek maar we drijven uit onze tent ’s nachts.

De airconditioning in de auto draait op volle toeren en na een picknick op het strand koelen onze kinderen af in de zee en besluiten wij dat het tijd wordt voor verkoeling en een goede nachtrust. Op naar een hotel met zwembad en airconditioning.

 

 

 

een reactie

  1. Finn dit weekend: ‘Mama, ik ben nog niet in alle landen geweest… Ik wil dat eens doen.’ …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s