Terug naar onze thuisstad

Gkes / Chili

Als je zo aan het reizen bent, zijn er van die plekken waar je om een of andere reden steeds terugkomt of maar niet weggeraakt. Zo hadden we Santa Cruz, El Bolson, Cochrane, … En zo ook is Santiago de Chili! Met veel schietgebedjes voor een veilige rit en veel films voor Marie en Lena (merci aan Dieter en Els) scheurden we terug naar Santiago de Chili voor nieuwe remschuiven en nieuwe schokdempers. Na twee weken te wachten op bestelde remschuiven in Calama (en toen bleek dat ze nog niet besteld waren) was ons geduld meer dan op wat ons tot deze gekte overhaalde. Op vrijdag na de middagpauze klopten we af in de garage en vier uur later waren we terug buiten. We genoten weer om even in Santiago te zijn, maar gingen toch gretig in op de uitnodiging van Agnes en Wilfried om naar Isla Negra te komen. Met onze laatste krachten bereikten we het huis boven de branding! Marie en Lena waren in de wolken en wij ook toen we nog lekker witloof in hesp en kaassaus voorgeschoteld kregen. Zaterdag gingen we samen met Agnes en Wilfried naar de prijsuitreiking van Het ecologisch artisiek genootschap van Isla Negra in de tuin van het museum van Pablo Neruda. Het was geweldig om weer in Isla Negra te zijn en wakker te worden van het bonken van de woeste zee. Helemaal opgeladen door de goede zorgen vlammen we richting Bolivië.

3 reacties

 1. frans valvekens · · Beantwoorden

  Jawel, het is goed toeven bij mijn zus, ik kan er over meespreken….

  frans,

 2. Agnes Valvekens · · Beantwoorden

  en ook dank zij de steun van Guy – raampje in en uit enz… en Marie – met de verfkwast – en van Tinne – keuken en opruimen enzovoort – en de vrolijke Lena die ronddwarrelde en ons opvrolijkte, is het badkamertje ondertussen helemaal af…….

  En waar zaten jullie op zondag 16 maart rond 18.00 uur, de hevige aardschok gevoeld deze keer (meer dan ene daar in het noorden…) Hopelijk zaten jullie niet op een of ander strand en moesten jullie evacueren voor het tsunami gevaar….????

  het gaat jullie goed, tot ergens onderweg……
  Wilfried en Agnes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s