De stukken.

Jkes / Bolivië / De dag erna vertrekken we met een taxi terug naar La Paz en we stijgen de 2000m terug naar de frisse en muggenvrije hoogvlakte.  Wanneer we terug naar onze contactpersoon bellen krijgen we eindelijk het goede nieuws waar we al zolang op wachten.  Het pakket is bij de douane en heeft groen licht.  We gaan de stukken afhalen en maken ons klaar om de volgende avond de nachttrein naar Tupiza te nemen. Maar eerst gaan we nog een laatste maal naar ‘Hotel President’.  In dit 5 sterren hotel zijn we tijdens ons verblijf in La Paz een paar keer komen eten.  Een lekker vers buffet. We eten een bescheiden voorgerecht met verse groetjes, daarna een bescheiden hoofdgerecht en storten ons dan op het dessert. De obers lachen met de smullende chaskas.  We eten ons echt rond en betalen 28 euro voor ons vijf, inclusief goeie espresso!  Duurder dan een Boliviaanse almuerzo (middagmaal) dat we voor 7 euro voor ons vijf eten, maar wel heel lekker. Nu nemen we afscheid om met een volle buik de nachttrein te nemen.  Het pakket wordt door de vier jongens met hun leven bewaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s