De terugkeer.

Na onze prachtige avonturen in de Pampa stijgen we terug in onze met een kleilaag bedekte wagens en vangen de avontuurlijke terugtocht naar La Paz aan. We doorploegen dezelfde modderige paden maar nu bij daglicht. De paden liggen er net zo slecht bij als vorige week, maar de wachttijden zijn wel iets korter. Een paar maal hoeven we slechts op vastgereden vrachtwagens te wachten en de Land Rovers malen zich overal een weg doorheen. Het stuk in de bergen doen we dit maal zonder regen en zonder vallende stenen en daar zijn we niet rouwig om. Dat was echt gevaarlijk.

Met een smoesje doen de jkes de gkes stoppen en voor de gkes het weten knalt er een fles champagne voor Guy en Tinne hun huwelijksverjaardag. Ook weer een verjaardag om nooit te vergeten. Zeker omdat Gerry zich als vanzelf geroepen voelt tot een speech en een klein offer aan pachamama.

We verliezen met alle modder avonturen toch weer vele uren en komen pas na middernacht aan in Coroico. We besluiten de volgende dag pas naar La Paz te rijden. Gerry blijft nog een nachtje langer bij ons.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s