Marie is 11

We vieren de eerste keer Marie haar verjaardag aan een eettentje op straat. Op dat moment 11 jaar geleden Belgische tijd werd ze geboren. De dag erna, Zuidamerikaanse tijd 1 mei, vieren we nog eens haar verjaardag. Op de ipad staat Harry Potter 5 en van haar zus Lena krijgt ze een mooi etwietje. Haar nieuw profie zwempak wordt ingehuldigd in de zee van Peru op een plaatsje met de beste golfen om te surfen. En dat ze een surfgirl is, bewijst ze de dag erna waar ze na een half uurtje theorieles in het zeewater het beste van zichzelf geeft. Dit is het leukste ‘ever!’ roept ze. Enkele dagen later vieren we samen met de Gkes nog eens Marie haar verjaardag met een stevige versierde chocoladetaart, gemaakt door de buurvrouw van ons verblijf in Vilcabamba (Ecuador).

3 reacties

  1. Gelukkige verjaardag, Marie!

  2. Maddy Lambregts · · Beantwoorden

    Wel telaat maar toch een heel gelukkige verjaardag voor Marie.!!!
    Nog heel veel plezier aan jullie resterende tijd.

    Oma en opa van de Jkes….

    Verstuurd vanaf mijn iPad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s