Jakob’s verjaardag

Het is nu een feit, we hebben onze eerste tiener in huis (voorlopig in de tent).  We hebben nog een dagje langer rust genomen op Hacienda Venecia om te kunnen genieten van Jakob zijn verjaardag.   Omringt door de prachtige koffieplantages brengt het zwembad verkoeling voor het zomerse weer.  We eten Nutella pannenkoeken taart en doen pakjes open. In de bomen rond het zwembad komt af en toe een Iguana zich opwarmen op de takken.

De volgende ochtend om 6u!? komt er een kreet vanuit Jerom zijn bed. “Mama de vlinder” en ja, ons huisdier Sam de pop is deze ochtend een vlinder geworden. Eerst moeten we nog een paar uurtjes zijn vleugels laten drogen en dat kan hij vertrekken op zijn pad. Net zoals Jakob verder zijn pad zal bewandelen.

4 reacties

 1. B. Van Beirs · · Beantwoorden

  Lieve Jacob, Even willen wij jou feliciteren met je volgende jonge LENTE. Geniet maar met volle teugen van dit jaarlijks gebeuren… zelfs is de vlinder van Jerom een geschenk uit de hemel.
  De ontspannen tijd begint te korten en zijn wij weer blij om jullie in goede gezondheid met de indrukwekkende verhalen weer welkom thuis te mogen heten.
  Hartelijke groetjes,
  Andrzej en Bernadette

 2. Hallo Jacob, we wensen je allemaal een hele gelukkige verjaardag! Vooral van Kasper want je bent nog steeds zijn beste vriend. Ook van hem een dikke knuffel. Nog even en we zien jullie terug. Geniet er nog van ginder.
  Groetjes
  Wim, Griet, Anne en Kasper

 3. Beirinckx Marcel · · Beantwoorden

  Een beetje te laat Jakob . Maar toch nog een dikke Proficiat met je verjaardag.
  Fam. Beirinckx uit Bevel

 4. Ann v d Olifant :-) · · Beantwoorden

  Proficiat voor de tiener en de ouders… Geniet nog van jullie laatste weken ginder… Wij tellen alvast af ! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s